Sinop İl Müftü Vekili Mehmet İzci beraberindeki İdari Mali İşler Şube Müdürü Huzeyfe Çağlar, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Konukçu, Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Aksoy ve din görevlileri ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Sinop Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftü Vekili Mehmet İzci Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Hasan İpek’e bilgi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Hasan İpek ise “Camiler, tüm farklılıklarımızı unutarak her birimizin sadece insan olarak birlik, beraberlik ve hoşgörü duyguları içerisinde dua ettiği yüzyıllardır içimizdeki birlik duygusunu yaşatmaya aracı olan İslam Dünyası için oldukça önemli ve kutsal mekanlardır. Din görevlilerimiz ise hepimizin sahip olduğu bu duyguları bize hatırlatarak emek ve hoşgörüleri ile her halimizle bizi kabul ederek birliğe ulaşmamız için büyük bir özveri ile görevlerini yapmaya devam etmekte olan kıymetli insanlardır. Günlük  hayat telaşesi içerisinde huzur bulduğumuz, Camilerimiz ve Din Görevlilerimizin tüm insanlık için sığınılacak bir liman olma görevlerini, sorunsuz bir şekilde  yerine getirebilmeleri  dileğiyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlarken, tüm din görevlilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber