İstanbul’da yaşayan Sinoplular Beylikdüzü Sinoplular Yardımlaşma Derneği (BAYSİYAD) tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına CHP TBMM Grup Başkan Vekili Sinop Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Engin Altay, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Op. Dr. Ali Şeker, Yegane Güley, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Meclis Üyesi Nazım Çuhalı, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri İlyas Yılmaz, Nejla Kotil Saruhan, TÜSİYAD Başkanı Mustafa Özalp, siyasi partilerin yöneticileri, STK temsilcileri, ve çok sayıda Sinoplu katıldı. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Sinoplular Kahvaltısı’nda konuşma yapan Beylikdüzü Sinoplular Yardımlaşma Derneği (BAYSİYAD) Başkanı Ertan Üstün organizasyona katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Üstün; “Dernek olarak geleneksel kahvaltımız Beylikdüzü’nde itibar kazanan dernekler arasında olduğumuzu ispatlamıştır . Yönetime, üyelerimize sosyal tesiste çalışan hizmet eden tüm arkadaşlarımıza, Beylikdüzü belediyesine ve birimlerine dernek olarak teşekkür ederim” dedi. İstanbul’dan Sinoplu iki önemli isimi meclise gönderecek olmanın gurur verici olduğunu belirten BAYSİYAD Başkanı Ertan Üstün; “İki hemşehrimizi meclise göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şuan aramızda bulunan Beylikdüzülü hemşehrimiz Op. Dr. Ali Şeker ile Sinoplu hemşehrimiz Engin Altay’ı seçilebilecek bir sıradan CHP listelerinde olması, bizleri gururlandırıyor. İnşallah Beylikdüzü için, Sinoplular için hayırlı olur” dedi.

Başkan Üstün’ün konuşmasının ardından  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Yegane Güley, Op. Dr. Ali Şeker, CHP TBMM Grup Başkan Vekili Sinop Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Engin Altay birer konuşma yaptılar. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı kahvaltı programı yapılan çay sohbeti ile son buldu. 
 


Editör: Vitrin Haber