Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve en genç Sinop federasyonu olma özelliğini elinde bulunduran Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF) iki yönetim kurulu üyesini askere uğurladı.

KOSİDEF Yönetim Kurulu üyeleri Endüstri Mühendisi Hüseyin Yılmaz ve Avukat Çağrı Dayı son yönetim kurulu toplantısına katılarak, federasyon yönetimi ile vedalaştı. 

Yönetim kurulu toplantısı ardından konuşan KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin Demircan, askere uğurladıkları üyelerine şimdiden 'hayırlı tezkereler' diledi. Demircan; "Kalbi Sinop ve memleket sevgisiyle dolu genç bir yönetim kurulumuz var. Gençliğin enerjisi ve heyecanıyla önemli projelere imza atıyoruz. Şimdi bu Yönetimimizin iki değerli üyesini bugün askere uğurluyoruz. Görevlerinde titizlikleri ve çalışkanlıklarıyla Sinop’a ve Sinopluya çok katkısı olan değerli arkadaşlarımız Endüstri Mühendisi Hüseyin Yılmaz ve Avukat Çağrı Dayı’ya, silah başına geçen ve geçecek tüm askerlerimize hayırlı görevler diliyor, başarıyla ve sağlıkla tamamlayacakları görevlerinin sonunda da hayırlı tezkereler temenni ediyorum" diye konuştu. 

Daha sonra iki asker adayı yönetim kurulu üyeleriyle tek tek helalleşerek vatani görevlerini yapmak üzere yola çıktı.