İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) çalışanı hemşehrimiz Halil Öztürk, gurbette sürekli takip etiği Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Beraberindeki İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve işçi sendikalarında yöneticilik ardından emekli olup memleketi Sinop'a yerleşen Gürsel Karataş ile birlikte gazetemize gelen Öztürk, Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ile uzun süre sohbet etti. 
Kendisinin aslen Çiftlik köyünden olduğunu belirten Öztürk, Vitrinhaber'in sıkı bir takipçisi olduğunu dile getirdi. Öztürk, "Yaklaşık 30 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Bir süre minibüsçülük yaptım. Şu anda da 18 yıldır İETT'de şoförlük yapmaktayım. Vitrinhaber Gazetesini aralıksız takip ediyorum. Gurbette olduğumuzdan dolayı, memleketimizden sürekli haberdar olmak hoşumuza gidiyor. Gerek sosyal medyadan, gerekse de sitenizden Sinop'ta olup biteni sıcağı sıcağına öğrenme şansımız oluyor. Bu konuda yaptığınız çalışmalardan dolayı bütün ekibinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin'de, Sinop dışında büyük takipçi kitleleri olduğunu söyledi. Sosyal medyada 70 bine yakın takipçi kitlesi ile günlük olarak Sinop haberlerini paylaştıklarını dile getiren Özşahin, Vitrinhaber'in artık, Sinop'un dünyaya açılan bir penceresi olduğunu kaydetti. Özşahin, sadece İstanbul'da sadece sosyal medya üzerinde yaklaşık 45 bin takipçileri olduğunu, İstanbul'da yaşayan Sinopluların da haberlerini sıkça paylaştıklarını sözlerine ekledi. 
bizden biri
 
Editör: Vitrin Haber