Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevine atanan Turgay Aytun'a makamında 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 
 
Altun'a yeni görevinde 'başarılar' dileyen Oda Başkanı Gündoğdu, halk eğitim çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, kurum bünyesinde açılan kurslara oda olarak büyük önem verdiklerini söyledi.   
 Haydar Gündoğdu ayrıca, açılan ve açılacak olan kursların vatandaşların becerilerinin arttırılması ve meslek edinme faaliyetlerinin yürütülmesi sonucunda, piyasada ihtiyaç duyulan mesleki dallarda eleman yetiştirme işlevinin yerine getirildiğini, bunun da il ekonomisi açısından büyük umut verici olduğunu dile getirdi. 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Turgay Aytun'da, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kurum olarak, tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmayı sürdüreceklerini, esnaflara en iyi hizmeti sunmanın çabası içinde olacaklarını vurguladı.
Editör: Vitrin Haber