Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Sedat Karayücel’i ziyaret etti.

MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen beraberindeki işadamı İzzet Ayata ile birlikte Sinop Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Sedat Karayücel'i Su Ürünleri Fakültesi'nde ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. Karayücel misafirlerine üniversite ile alakalı projeleri hakkında bilgiler verdi. Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemsenmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Sedat Karayücel, bu bağın sağlam olmasının hem üniversiteye hem de Sinop’a büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Bu anlamda MÜSİAD ile ortak projeler geliştirilerek bu işbirliğine hız kazandırılması gerektiğine dikkat çeken Karayücel; “Şu an Üniversitemiz öğrenci sayısı ve projeleriyle şehrin dinamiklerinden kopuk bir yaşam sürdürmekte. Bu durum Sinop'a hiçbir katkı sağlamamakta, aksine olumsuz bir etki yapmakta. Bu sebeple ihtiyaç duyulan bağın MÜSİAD'ında katkılarıyla kurulacağına inanıyorum” dedi. MÜSİAD  olarak Sinop’a katkı sağlayacak her türlü oluşumun içerisinde olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, bu konuda kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Gökmen ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak olan Rektörlük seçiminin Üniversite, Sinop ve Ülke için hayırlı bir sonuç çıkaracağına inandıklarını belirterek, Rektörlük yarışında aday olan Prof. Dr. Sedat Karayücel’e başarılar diledi. Prof. Dr. Sedat Karayücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen başta olmak üzere tüm MÜSİAD yönetiminin Rektörlük seçimi sürecinde şahsına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 
 
Editör: Vitrin Haber