Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, 81 il müdürünün 2011 yılı başarı performansını değerlendirmek üzere, Ankara-Pursatlar’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ait hizmet binasında bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, İŞKUR genel müdürü, müsteşarlar, daire başkanları ve 81 il müdürü katıldı. Yapılan törende, çalışma performanslarını açıklayan Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, birinciliği Sakarya, ikinciliği Kırıkkale, üçüncülük Bitlis ve dördüncülüğü ise Muş’un kazandığını açıkladı.

Yapılan plaket ve teşekkür sunumunda dereceye giren il müdürleri ödüllendirilmek üzere sahneye çağırıldı. Muş’un ödülünü almak üzere sahneye çağırılan mevcut İSKUR Müdürü Mehmet Emin Taylan, ödülü almadan önce Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’e şunları söyledi: “Sayın Bakanım, ben Muş İl Müdürlüğü'ne yeni atandığım için bu ödülü hak etmiyorum. Bu ödülün asıl sahibi eski il müdürü ve şu an Sinop İŞKUR İl Müdürü olan Mikail Gökarslan’ındır. Bu ödülü Mikail Gökarslan’a verin.” dedi.

Bakan Yardımcısı Etyemez de “Doğrudur, bu ödül Mikail Gökarslan’ın hakkıdır. Gökarslan’ın çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Ben çalışmalarından dolayı Mikail Gökarslan’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Daha sonra sahneye davet edilen eski Muş İŞKUR Müdürü, şimdi Sinop İŞKUR İl Müdürü Mikail Gökarslan, plaket ve teşekkür belgesini Bakan Faruk Çelik ile Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’den aldı.

Mikail Gökarslan, 2011 yılında Muş’taki personelleri ile birlikte yakaladığı başarının karşılığını teşekkür belgesi ve plaket ile aldı. Mikail Gökarslan, 2010 yılında kurs, istihdam bireysel danışmanlık ve genel performansta Türkiye'de ilk 10’a, 2011 yılında ise ilk 4’e girmiş, 2011 yılında da bireysel danışmanlıkta ise Türkiye birincisi olmuştu.

cihan
Editör: Vitrin Haber