Sinop Üniversitesi SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, KOSGEB Sinop İl Müdürü Nedim Kaşıkırık, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Uzman Berkol Alevli, Sinop Üniversitesi Akademik ve idari kadrosu ile öğrenciler katıldı.

Devlet destekleri ve teşvikleri konusunda öğrencileri bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte KOSGEB Sinop İl Müdürlüğü adına Uzman Mustafa Bayrak ve KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Uzman Berkol Alevli birer sunum yaparak devlet tarafından girişimcilere sağlanan proje destekleri hakkında bilgiler verildi. 
Programda bir konuşma yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise, devletin girişimcilere yönelik önemli teşvik ve katkı sağladığını belirterek, hayallerini ve projelerini hayata geçirmek isteyen öğrenciler için bu teşviklerin büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. 

Sinop Üniversitesi ve KOSGEB Sinop İl Müdürlüğü tarafından ‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısının sonunda 2015-2016 akademik yılında girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 540 öğrenci ‘Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası’ almaya hak kazandı.
Program çekilen hatıra fotoğrafı ve ikramla sona erdi.
‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Günleri’ 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Ayancık Meslek Yüksekokulunda, 24 Kasım 2016 Perşembe günü Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda, 25 Kasım 2016 Cuma günü ise Gerze Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilecektir. 


 
Editör: Vitrin Haber