Sinop Doğalgaz altyapı işletmesini üstlenen Akmercan Sinop Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bölge Müdürü Necmettin Erikçi, Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Erikçi, Başkan Ergül’e 2018 yılı başlarında başlayan ve hızla devam eden doğalgaz çalışmaları ve bu yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Sinop'ta bugüne kadar birçok cadde ve sokakta doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Akmercan Sinop Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bölge Müdürü Necmettin Erikçi abone bağlantıları ile ara bağlantıların da devam ettiğini söyledi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Başkanlığı ve Akmercan doğalgaz dağıtım şirketinin il genelinde yapılan tüm çalışmaları birlikte yürüttüklerini ve yapılan çalışmalarda vatandaşlara en minimum şekilde rahatsızlık vermek için büyük çaba sarf edildiğini ifade etti. Ergül, ilerleyen günlerde devam edecek çalışmaların bittiği cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarının da hava şartlarının uygun olduğu günlerde devam edeceğini sözlerine ekledi. 

 
Editör: Vitrin Haber