Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen “Kan Bağışı Kampanyası”na Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, Gençlik Merkezi liderleri ve Gençlik Merkezine üye gönüllü gençlerin katılımı ile Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Kan vermenin hem sağlık açısından hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Sinop Gençlik Merkezi Müdür Vekili Savaş Gökmen;“Gençlik Merkezi olarak her hafta ayrı bir proje üreterek toplumumuza faydalı olabilmeyi umduğumuz aktivitelerden birisi olarak bu hafta da kan vermek istedik” dedi. 

Toplum olarak kan bağışı konusunda duyarlı olmalıyız

Kan vermenin toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten Gökmen; “Unutulmamalıdır ki herkes bir gün kana ihtiyaç duyabilir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyor, diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olacağını umuyorum. Düzenlemiş olduğumuz kan verme etkinliğimizde personelimize Gençlik Merkezine üye gönüllü gençlerimize yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: Vitrin Haber