Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile mezuniyeti sebebiyle Sinop’tan ayrılacağını duyuran Sinop Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Önder Sinop’a ve Sinop Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisine veda etti.

Açıklamasında, uzun yıllar Sinop’ta gençlik adına başarılı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Önder, büyük güven duyduğu ekibinin bundan sonraki dönemlerde de aynı azim ve başarı ile çalışmalarına devam edeceğine inandığını belirtti. Sinop Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Önder açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yerelde ve ulusalda,  gençler arasında dil, din, ırk sınıf ve siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin; toplumsal cinsiyeti esas alan, dayanışma ve ortaklık kültürünü geliştiren; yerel yönetim, kamu ve özel sektör işbirliklerini gerçekleştirerek kentsel politikalara gençlik bakış açısını yansıtmaya çalışmak ve gençlerin bu politikalarda aktif rol almasını sağlamak amacı ile 2013 yılında başına geçtiğim ve yıllardır başkanlığını yürütmüş olduğum Sinop Gençlik Meclisine veda etmenin üzüntüsünü yaşarken, aynı anda bu gençlik ağını gözüm arkada kalmadan devredebileceğim ekip arkadaşlarımın ve Sinop' ta yaşayan gençlerin olması da benim için mutluluk kaynağıdır. 

Gerek eğitim ve iş hayatımdaki değişiklikler, gerek diğer gençlerin İdarecilik anlamında kendilerini görmelerini, tecrübe ve deneyimlerini  ''hataya yer var dediğimiz'' bu çatı altında onların da deneyimlemesini istediğimden dolayı görevimden ayrılıyorum. 

Yıllardır birçok projeye imza atarken siyasi görüşümüzü, kimlerden olduğumuzu, düşünce tarzımızı sorgulamadan bizlere destek veren; başta Sinop Belediyesi olmak üzere yerelde çalıştığımız birçok idareci, esnaf ve Sinop halkına teşekkürü borç bilirim. Gençlere hatırlatmak isterim ki "Bizler yarının liderleri değil, bu günün de ortaklarıyız. Hoşçakalın.”
 
Editör: Vitrin Haber