Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliğiyle yerel gazete çalışanlarına yönelik düzenlenen "Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerindeki yerel gazetelerde reklamcılığın geliştirilmesi" adlı proje bugün tamamlanıyor. 

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti binasında gerçekleştirilen programa Sinop'tan Vitrinhaber Gazetesi Muhabiri Ali Fuat Özşahin, Sayfa Editörü Pınar Özşahin, Haber57 ve Flaş Haber gazetelerini temsilen de Esra Aksu ve Hakan Çakır ile Kastamonu ve Çankırı illerinde görevli gazetecilerden oluşan 30 medya mensubu katıldı.  

BİK Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin, BİK Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, KUZKA Genel Sekreter Vekili Serkan Genç ile Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'ın da katıldığı programın kapanışına Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca'da katılacak. Yakup Karaca, eğitime katılan gazetecilere sertifikalarını verecek. Ayrıca programın kapanışında Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın da katılarak birer konuşma yapması bekleniyor. Program, plaket töreni ve Basın Müzesi gezisi ile son bulacak. 

  
 
Editör: Vitrin Haber