Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi tarafından, Sinop Fenerbahçeliler Derneği ve Sinop Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliğinin desteğiyle 1.bahar şenliği etkinliği düzenlendi.

Tangal ilkokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Sinop Vali Yardımcısı İzzet Ercan, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Müdür Yardımcısı Mustafa Aslan, Tangal köyü muhtarı Ömer Erdem, Sinop Şube ve Dernek Başkanı Ertan Gümüş, dernek ve şube yönetim kurulu üyeleri ile beraber Sinop Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği öğrencileri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Tangal İlkokulu Müdürü Şenol Ayran, anlamlı etkinlikten dolayı Sinop Fenerbahçeliler şube ve derneği ile Sinop Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği öğrencilerine teşekkür etti.

Törende daha sonra söz alan Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Gümüş; “Herkesin bildiği gibi Dernek çalışmaları gönül işidir, spor faaliyetleri dışında birçok etkinlikler yaptık, Abalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin ağız ve diş sağlığı taraması yaptırarak 240 öğrenciye diş fırçası ve diş macunu dağıtımı yaptık, bunlardan sonuncusu yaklaşık 5 bin 500 kg plastik kapak toplayarak 27 adet özürlü aracı yardımında bulunduk. Sevgili öğrenciler özellikle Üniversiteli arkadaşlarla geldik ki onlarla tanışın aralarında Eğitim Fakültesi, Mühendislik fakültesi gibi değişik branşlarda okuyan genç arkadaşlarımız var onları örnek alın, çok çalışın, çok kitap okuyun tatilinizi iyi değerlendirin iyice dinlendikten sonra sene içinde öğrendiklerinizi tekrar etmeye çalışın. Ufkunuz geniş olsun. Sevgili öğrenciler sizlerin hangi takımı tuttuğunuz hiç önemli değildir, sizler bizim geleceğimizsiniz, ileride sizleri de yüksek okullarda ve bu tip sosyal sorumluluk projelerinde görmek istiyoruz, Şube ve dernek olarak her zaman bu ve bunun gibi sosyal projelerin içinde devamlı olacağız” dedi. 

Konuşmaların ardından öğrencilere Türk bayrağı, Fenerbahçe bayrağı, Tshirt, Ülker hediye paketleri, yaş guruplarına göre oyuncak ve hikaye kitapları dağıtıldı.
Editör: Vitrin Haber