Samsun-Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğine bağlı Kooperatifler 2015 yılı eğitim seminerini Abana’da gerçekleştirdi.

Abana Tatilya’da düzenlenen eğitim seminerinde, TESKOMB Müfettişi Kenan Aydın tarafından verilen eğitimin personeller açısından çok verimli geçtiğini belirten Samsun-Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Metin Genççakır, “eğitim seminerimiz bizim açımızdan çok verimli oldu. Bizler bu eğitim sayesinde buraları tanımış görmüş olduk. Kastamonu Birlik Başkanımıza teşekkür ediyoruz bize buraların tanıttığı için” diye konuştu.
Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Birol Bozkurt da yaptığı değerlendirme; “Kastamonu Bölge birliği olarak Kastamonu’da turizme önem veriyoruz. Turizme önem vermek istemekle olmaz, turizme önem vermek bir şeyler yapmakla olur, bizde Bölge Birliği olarak komşu ilimiz Sinop ve Samsun bölge birliğinin eğitimlerini buralarda yapmasını sağlayarak burada istihdam yaratan turizmci arkadaşlarımıza katkıda bulunmak amacıyla birliklerimize biz buraları anlattık onlarda buralara gelerek eğitim seminerlerini yaptılar” dedi.
Birol Bozkurt, “Bizde gelecek Eylül ayında yapmayı düşündüğümüz eğitim seminerimizi Samsun’da yapmayı düşündüğümüzü arkadaşlarımıza ilettik böylece bölge birliklerindeki personellerle kaynaşmayı sağlamak istiyoruz” dedi.
Başkan Bozkurt ayrıca eğitime katılan kooperatif personellerine Kastamonu çekme helvası hediye etti.
 
Editör: Vitrin Haber