Samsun-Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği tarafından, birlik başkanlarına ve yöneticilerine iftar düzenlendi. Programa Samsun ve Sinop'taki birlik başkanları, oda başkanları ve banka müdürleri katıldı. 

Samsun-Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği tarafından, birlik başkanlarına ve yöneticilerine iftar düzenlendi. Programda konuşan Bölge Başkanı Metin Genççakır, birlik olarak Türkiye genelindeki 32 bölge arasında 5. Sırada olduklarını söyledi. 

Sheraton Samsun Oteli'nde, birlik başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Samsun-Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Metin Genççakır, programa katılan tüm misafirlerine teşekkür etti. 11 ayın sultanı Ramazan ayının, insanların dayanışmasının birlik ve beraberliğinin, hoşgörünün sevginin, saygının ön plana çıktığı günler olduğunu söyleyen Genççakır; “Bu birlik ve beraberliğimizin simgesi olarak Türkiye genelinde, 32 bölge arasında 5. sıraya oturmuş durumdayız. Hem plasman yönünden, hem 24 kooperatifimizin faal olması durumundan, hem de krediler durumundan Türkiye genelinde 5. sıradayız. İnşallah hep beraber daha güzel günler diliyoruz. Bu birlik ve beraberlik bizde olduğu müddetçe, esnaf sanatkarımızı daha ileri safhaya, daha çalışkan duruma ve yaşam standardını ön plana çıkartmak biz başkan ve yöneticilerin görevidir" dedi. Genççakırın konuşmasının ardından okunan ezanla birlikte davetliler hep birlikte oruçlarını açtı. 

İftara Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler, Samsun ve Sinop'taki birlik başkanları, oda başkanları ve banka müdürleri katıldı. 

Editör: Vitrin Haber