Ensar Vakfı Sinop Şubesi yönetimi, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüklerinin kaldırılması ile oluşturulan KYK il müdürlükleri kapsamında Sinop KYK İl Müdürlüğü’ne atanan Adnan Menderes Dümen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

TBMM’ye sunulan kanun teklifi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatı yeniden yapılandırıldı. Buna göre tüm ilerde il müdürlükleri kuruldu. Sinop'ta oluşturulan il müdürlüğü görevine ise daha önce KYK Sinop Yurt Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Menderes Dümen getirildi. 

Dümen'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürerken, Ensar Vakfı Sinop Şube Başkanı Muhammet Başoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri Dümen'i makamında ziyaret etti. Sinop'ta yeni yapılanan Ensar Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Muhammet Başoğlu, öğrencilerin barınmaları noktasında kendilerinin de Sinop'ta bir dizi faaliyetler yürüttüklerini dile getirdi. Vakfın çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini, öğrencilerin barınmalarına yönelik yapılan çalışmaların oldukça önemli olduğunu, yapılan çalışmaların eğitime büyük katkı sağladığının altını çizen Adnan Menderes Dümen'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 
 
Editör: Vitrin Haber