Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında beraberindeki bir Emniyet Müdür Yardımcısı, Polis Amir ve Memurlarından oluşan heyet ile Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Yavuz Selim Köşger’e bilgiler veren İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, İl Emniyet Müdürlüğü olarak polis teşkilatının kuruluşunun 169, yılını kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Aytekin; “Kurulduğu ilk günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının korunması amacıyla çalışan teşkilatımızın, kuruluş yıl dönümü kapsamında ilimizde birçok etkinlik düzenleyeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz Selim Köşger, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Köşger; “İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan emniyet mensupları, vatandaşlarımızın huzuru adına yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle toplumumuzda hak ettiği yeri almıştır. İlimiz polis sorumluluk bölgesinde vatandaşlarımızın, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları adına, mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir gayretle görev yapan tüm polislerimizin, Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber