İlk olarak Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’in ziyaretinde kendisini, Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgen ve Başkan Yardımcısı Sabri Boztepe ile bazı Kore ve Kıbrıs Gazileri karşıladılar. 

Ziyaret esnasında karşılıklı olarak güncel ve çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ziyaret vesilesi ile vatanımız için canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizi saygı ile andığını belirtti. Dağdeviren; “Devletimiz, Milletimiz ve Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için seve seve kanlarını ve canlarını veren kahraman Şehitlerimize ve Gazilerimize çok şey borçluyuz. Onları ne kadar minnet ve şükran duyguları içerisinde rahmetle ansak azdır” dedi. 

Bu arada; Sinop Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgen ve Başkan Yardımcısı Sabri Boztepe ile bazı Kore ve Kıbrıs Gazileri de İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Daha sonra Sinop Yardımsevenler Derneğini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Ünaldı ile bazı Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar. Burada da oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yardımsevenler derneğine yaptıkları başarılı ve anlamlı çalışmalar için teşekkür etti. Sinop Yardımsevenler Derneği’nin hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden gönüllü olarak çok büyük ve ulvi bir görev yaptığını, bu nedenle herzaman üzerlerine düşecek görevler için yardıma hazır olduklarını belirten Dağdeviren, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Sinop Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Ünaldı ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri de İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.
Haber: Hikmet Kurada
Editör: Vitrin Haber