Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Sinop İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada; 27.06.2016 Tarihinde 07:30/09:30 saatleri arasında Sinop İli Merkez İlçesinde ”Bakım Onarım Çalışmaları” nedeniyle Ada mahallesi; Zeytinlik Mevkii, Aşiyan Blokları Civarı, Sinova Blokları Mevkii,Zafer Konutları Mevkii, Dodurgalı Blokları Mevkii, Özlem Konutları ve Mevkii, Devlet Konekevi Civarı, Vira Otel – Andaç Pansiyon Mevkii, Deniz Kartalı Küme Evleri Mevkii, Şanş1 Yapı Kooperatifi ve Mevkiine programlı olarak elektrik verilemeyeceği bildirildi. 

Programlı elektrik kesintisinin belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere, çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceğinin aktarıldığı duyuruda vatandaşlar, elektrik ile çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları ve Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları konusunda uyarıldı. 

Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyen aboneler ise 186 Çağrı Merkezi telefon hattına başvurabilecekler. 
 
Editör: Vitrin Haber