Tarihi Paşa Tabyalarında düzenlenen kahvaltıda Eğitim-İş Sendikası Sinop Temsilciliği üyeleri ve aileleri bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte konuşan Eğitim-İş Sendikası Sinop Temsilciliği İl Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Şahbenderoğlu; “Bugün davetimizi kırmayıp programımıza icabet eden tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu katılım aslında içimizdeki birlik ve beraberlik duygusunun bir göstergesidir. Sendikamız Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hareket etmekte. Bizler, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme arayışında olan eğitim camiası çalışanlarının bir arada olduğu bir sendikaya mensubuz. Hepimizin amacı laik ve demokratik bir ülke. Bu anlamda Atatürk’ün çizdiği bu yolda yılmadan ve usanmadan yürüyeceğimizi buradan bir kez daha haykırıyoruz” dedi. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen program sonunda Eğitim-İş Sendikası Sinop Temsilciliği İl Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu, bir önceki dönem başkanı Şener Peker’e, verdiği değerli hizmetlerinden dolayı sendika adına teşekkürlerini ileterek, plaket takdim etti.