Dünya barışını önemseyen, Özellikle Tüm Dünya'dan çocuk felcini kaldırmak için uzun yıllardır mücadele veren ve çeşitli toplum projeleri yapan Rotary Kulüpleri öğrenci değişim programları kapsamında bir proje daha gerçekleştirdi.

Sinop Diyojen Rotary Kulübü 11 farklı ülkeden ilimize gelen misafir öğrencilerini ağırladı. Rotary Kulübü  Sinop Diyojen Rotary Kulübü İlimize gelen öğrenciler ile şehirde kültür gezisi ve deniz etkinlikleri düzenledi.
Slovakyalı Flipp Kornaj yaptığı konuşmada; "Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Bizleri burada en iyi şekilde ağırladığınız için sizlere minnettarız. Misafirperverliklerinizden dolayı Sinop Diyojen Rotary Kulübüne teşekkür ederiz" dedi.

Sinop Diyojen Rotary Kulübü Başkanı Sevim Yalçın Sarabil ise ‘’Öncelikle her yıl düzenli ve disiplinli bir şekilde gençler arasında ve ülkeler arasında, Dünya barışına katkısı olan bir anlamda dostluk köprülerinin, duygu bağlarının oluşturulduğu bu güzel birlikteliği gerçekleştirmekten kulüp adına çok büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Editör: Gülay Yıldırım Kavak