Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın (25) kabri Türk bayraklarıyla donatıldı. 

Cuma akşamı şehit haberinin ulaştığı Bahattin Dolma'nın baba evinde hala hüzün ve gurur aynı anda hakim. Görev yaptığı Bitlis'te ki askeri tören ardından askeri kargo uçağıyla Sinop Havalimanı'na oradan da konvoyla Dikmen ilçesindeki baba evine götürülen ve ardından da Cumartesi günü dua ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlanan şehit uzmanın acısı dinmiyor. 
Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın kabri ise al bayraklarla kaplandı. Defin işlemleri ardından mezarlıktan uzun süre ayrılmayan ve dualarla şehidi yalnız bırakmayan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını şehidin mezarına bıraktı. Şehit kanlarıyla renklenen al bayraklar, yine şehit mezarını en güzel şekilde süsledi. 

Bayraklarla süslenen kabrin başına şehidinin kıyafetleriyle gelen acılı eş Büşra Dolma, kabrin başında ailenin diğer fertleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. Eşini kaybetmenin acısını bir tarafa bırakan ve acısını içine gömen Büşra Dolma, askerini vatana şehit vermenin gururunu yüz ifadesine da taşıdı. Aile fertleri sanki bir düğünden hatıra fotoğraf çektirircesine şehitleriyle birlikte örnek bir kare yansıttı. 
 
Editör: Vitrin Haber