Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Alper Dilek ve yönetimi Sinop il merkezi ve ilçelerde görev yapan diş hekimleriyle Vira Otel'de bir araya geldi. 

Başkan Alper Dilek'e iki günlük Sinop programında yönetim kurulu üyeleri Ali Şener, Övgü Tunçdemir, Rıza İnan, Erman Ürer, Ali Ekrem Doğan, H. Emre Harbalıoğlu, Talat Gevez, Can Seyhan eşlik etti. 
Otele ait Güverte Restaurant’ta fasıl heyeti eşliğinde hoş vakit geçiren diş hekimleri, programın ikinci gününde yine otele ait Pruva Restaurant’ta geniş katılımlı kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya diş hekimleri aileleri ile birlikte katıldı. Buradaki program sonrası mesleki konular üzerine sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Oda Başkanı Diş Hekimi Alper Dilek, Sinop programının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Alper Dilek: “Dinamik, heyecanlı ve motivasyonu tam olan yönetim kurulu üyelerimizle çok güzel çalışmalar yapmayı planladık ve bir çok projemiz var. Özelde, kamuda olsun bütün diş hekimleri arkadaşlarımıza herkese dokunmak istiyoruz. Herkesle bir bir temas kurmak peşindeyiz. Bizlerden istenilen nelerdir? Talep ve arzuları nelerdir? Bunları öğrenmek istiyoruz. Samsun merkez, Amasya, Ordu ve Sinop'taki arkadaşlarımızla buluşmanın keyfini yaşadık. Aldığımız talepleri  alıp değerlendireceğiz. Katılımların çoğalması özel bir kamu ayrımı yapmaksızın birlik ve beraberliğimiz beni ve yönetim kurumumun motivasyonunu bir o kadar arttırıyor. Sinop'taki tüm katılımcılara teşekkür ederiz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber