Sinop'ta Eylül ayının ilk beş günü tadilat nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemeyecek. Konuyla ilgili Sinop Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, kesintiyle ilgili vatandaşlar bilgilendirildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Çalık YEDAŞ Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Sinop İl Koordinatörlüğünce TEİAŞ 10. Grup Müdürlüğünün Sinop TM’inde yapacağı çatı tadilat çalışması nedeniyle: 01 – 02 Eylül 2012 tarihlerinde 05.00 – 09.00 saatleri arasında tüm Sinop Merkezi ve köyleri, Gerze Merkezi ve köyleri, Dikmen Merkezi ve köyleri, Erfelek Merkezi ve Köyleri, Organize Sanayi Bölgesi, 3-4-5 Eylül 2012 tarihlerinde 05.00 – 08.00 saatleri arasında Organize Sanayi Bölgesi'nde, elektrik kesintisi yapılacak.

Bu nedenle abonelerin elektrikle çalışan cihazlarının devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Çağrı merkezi veya 4445523 telefon hattına başvurmaları istenmektedir"


Editör: Vitrin Haber