Düzenlenen çalıştaya; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert ve üst düzey birçok bürokratın yanı sıra, sektör temsilcisi, akademisyenler ve Denizcilik Programı öğrencileri katıldılar.
4-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gerze Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen Çalıştayda, Denizcilik programları ve Denizcilik sektörü ile alakalı birçok sorun masaya yatırıldı.

Daha sonra ayrı oturumlarda bir araya gelen akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrenciler, Denizcilik programlarının sorunlarına karşı çözüm önerileri ortaya koyarak; önemli konuları müzakere ettiler.
Ayrıca çalıştayın kapanış oturumuna katılan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert’e, yayınlanan sonuç bildirgesi ve sektörel sorunlar iletildi. Çalıştayın kapanış oturumunda bir konuşma yapan Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert, ‘Meslek Yüksekokulları Denizcilik Çalıştayı’nın hayırlı olmasını dileyerek, iletilen problemler ile yakından ilgileneceğini vurguladı.
Çalıştayın kapanış oturumu plaket takdimi ile sona erdi.

‘Meslek Yüksekokulları Denizcilik Çalıştayı’na katılan konuklar, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen Gala Yemeğinde bir araya geldiler.
Editör: Vitrin Haber