Geçtiğimiz günlerde Denizli Merkez Şubesine atanan Ahmet Yıldırım’ın ardından Deniz Bank Sinop Şubesine atanan Fatmanur İnce Topçu, gazetecilerle bir araya geldi.

Denizbank Sinop şubesinde gerçekleştirilen basın toplantısına 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Vitrin Haber Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

Sinop eski Belediye Başkanlarından Hamza İnce’nin kızı olan Fatmanur İnce Topçu’ya yeni görevinde başarılar dileyen 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cengiz Demirel bir banka şubesine o ilden birinin müdür olarak atanmasının çok doğru bir yaklaşım olduğunu söyledi.   

Daha sonra konuşan Deniz Bank Sinop Şubesi Müdürü Fatmanur İnce Topçu 4 yıl boyunca çalıştığı şubeye dönmenin kendisi için ayrı bir duygu olduğunu ifade etti. Topçu; “Müdür atamalarında şu an özellikle bizim bölge müdürümüzün dikkat ettiği husus küçük illerde kendi memleketi olmasını özellikle tercih ediliyor” dedi.

EŞİMLE DE BURADA TANIŞTIM 
Denizbank’ın özel bankacılık sektöründe 5. Büyük banka olduğunu belirten Topçu, çalıştığım banka şubesine geldiğim için çok mutluyum. Eşimle de bu banka sayesinde tanıştık. Kendisi Axa Sigorta Satış Müdürü. Yapılan bir kampanyada birinci olmak sonucunda ödül vermek için gelmişti. Eşimi de burada buldum, Denizbank’tan çok memnunum. 

SİNOP’A NEFES OLMAYA GELDİK
Denizbank’ın emekli bankacılığına çok büyük önem verdiğini vurgulayan Topçu sözlerine şöyle devam etti; “SSK, Bağkur ve Emekli maaşları artık bizim bankamıza yatıyor. Emeklilerle ilgili çok büyük çalışmalarımız var. İşletme tarafında da “Nefes” diye bir kredimiz var. Sinop’a nefes olmaya geldik diyoruz bu anlamada. Tarım tarafında en iyi bankayız. Tarıma, çiftçiye çok büyük önem veriyoruz. Tarım zaten şubenin de karının çok büyük kısmını karşılıyor. Tarım birazcık Boyabat, Durağan aralıklı ve çiftçiye çok büyük desteğimiz var”. 

HEDEFİMİZ 5 MİLYON TL KÂR
Sinop ilinde de hem kaynak hem varlık tarafında ilk sıralardayız diyen Topçu;“Tabi ki kökleşmiş devlet bankalarının oturmuşlukları var ama özel bankalar arasında ilk sıradayız. Geçen sene bu şube 2 buçuk milyon TL kâr etti, inşallah bu sene bunu ikiye katlayarak 5 milyon TL’ye çıkartmayı amaçlıyoruz. İlçelerde şubelerimiz yok fakat Boyabat, Durağan, Ayancık ve Gerze’de ATM’miz var. PTT’lerle emeklilerin maaşlarını çekebilmeleri için anlaşmamız var. Boyabat’a 2017 yılı içerisinde şubemiz açılacak. Bankada toplamda 10 personeliz. 10 kişilik başarılı bir ekibimiz var ve bütün ekibimiz Sinoplu” diye konuştu.
Basın toplantısı Fatmanur İnce Topçu ile basın mensuplarının hatıra fotoğrafı çektirmesi ve gazetecilerin hayırlı olsun temennisi ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber