Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım Sinop Denetimli Serbestlik Müdürlüğünü ziyaret etti.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Turan Kuloğlu, İş Yurtları Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Mehmet Doğan, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Şamil Koç, Hakim Muhammet Yıldız, Cumhuriyet Savcıları, Murat Alagöz, Aykut Balcı, Adnan Ok ve Muhammet Toprak tarafından gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. 

Sinop Denetimli Serbestlik çalışanlarının karşıladığı heyete, Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak tarafından müdürlüğün genel durumu, yapılan çalışmalar ve 2015 yılındaki sunulacak hizmetler ile projeler hakkında ayrıntılı brifing verildi. Verilen bilgilerin ardından Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Denetimli Serbestlik Kurumunun son yıllarda büyük bir gelişme kaydettiğini, Sinop Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün ise bu gelişmeleri verdiği hizmetlerle, çalışmalarında yansıttığını, bu sebeple tüm personele teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım'da, yapılan çalışmaları ilgi ile takip ettiklerini, denetimli serbestliğin her geçen gün büyüyen bir yapıda ve artık vazgeçilemeyecek bir kurum olduğunu ifade ederek yapılan çalışmalar için tüm personele teşekkür etti. 
Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Editör: Vitrin Haber