Sinop Valisi Hasan İpek’in eşi Gülten İpek, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü Bünyesinde barınan çocuklar için düzenlenen yılbaşı etkinliklerinde çocuklarla bir araya geldi, onların yılbaşı sevincine ortak oldu. 

İlk olarak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü Bünyesinde barınan çocuklar için Pervane Medresesinde düzenlenen etkinliğe katılan Gülten İpek burada Çocuk Evlerinde kalan 12 çocuk ile yeni yıl pastasını kesti. Ardından çocuklarla oyunlar oynayan Gülten İpek, günün anısına çocuklarla fotoğraf çektirdi. 

Buradaki programın ardından Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğine katılan Gülten İpek, Merkezde kalan çocuklar ile birlikte,  Engelsiz Yaşam Merkezi Sanat Grubu, bakım elemanları ve çocuklardan oluşan gruplar tarafından sunulan gösterileri izledi. 

Etkinliğe katılan Vali Hasan İpek’in eşi Gülten İpek, çocuklarla birlikte yılbaşı pastası keserek, yeni yılın çocuklara ve ülkemize mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. 
Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Hasan İpek’in eşi Gülten İpek’in yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten’in eşi Gül Serten ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in eşi Songül Dağdeviren katıldı.

 
Editör: Vitrin Haber