Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evler Sitesinde İl Müdürü Melih Keleş başkanlığında yapılan toplantıda, site personelinin görev ve sorumluluklarının önemine değinildi. 

Toplantıda konuşan Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, çocuk yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. Çocuk yetiştirmenin oldukça meşakkatli bir iş olduğuna değinen İl Müdürü Melih Keleş, çocukların öz bakımından yemeğine kadar bütün sorumluluğun bir anne modeliyle yanında bulunan personelin üzerinde olduğunu belirtti. 

Kurum personellerine önemli tavsiyelerde bulunan Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, tespit edilen eksikliklerin giderilmesini, personel davranışlarından ve yaklaşımlarından çocukların kolay etkilenebileceğinin göz önünde bulundurularak bu konuya da azami derecede hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Çocukların sosyalleşme süreçlerini başarılı bir şekilde tamamlamalarının gelecekteki hayatları üzerinde de etki edeceğini ifade eden İl Müdürü Melih Keleş, bu süreçte oldukça dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. 
Çocuk Evleri Sitesinde 30 Ocak 2018 Salı günü yapılan toplantıya; İl Müdürümüz Melih Keleş’in yanı sıra, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Remzi Moğul ile Çocuk Evleri Sitesinde görevli personeller katıldı. 
Editör: Vitrin Haber