Sinop yeni bir lezzet mekanına daha kavuştu.

İş adamı Mustafa Çınar tarafından Kaleyazısı Mahallesi, Tuzcular Caddesinde açılan Çınar Bey Restaurant, Sinopluları kebap ve sulu yemek çeşitlerinin eşsiz lezzetiyle buluşturdu. Farlı bir konseptle hizmete açılan Çınar Bey, üst katında oluşturduğu 40 yataklı aile pansiyonuyla da Sinop turizmine hizmet edecek. 

Cumartesi günü yapılan açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, SİYAD Onursal Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Sinop'un İstanbul'da ki önemli isim ve kalemlerinden Osman Çakır, Boyabat Güreş Ağası Ali Ayhan, Sinoplu iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. Hasan Cılaz Hoca efendinin okuduğu dua ardından açılır kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay ve Boyabat Güreş Ağası Ali Ayhan tarafından kesildi. Açılış sonrası davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 

SIRIK KEBABI VE SULU YEMEKLER
Firma sahibi Mustafa Çınar, sırık kebabı ve sulu yemekler çeşitleri ile hizmet vereceklerini söyledi. Çınar: "Sinop'ta sulu yemek ve kebap olayının eksik olduğunu gördük ve böyle bir yer açmayı düşündük. Üst katımızda da 1+1 olarak tasarladığımız 40 yataklı bir aile pansiyonumuz mevcut. Hem sulu yemeğimiz, hem de sırık kebabı olmak üzere farklı kebap çeşitlerimiz olacak. Büryan çorbasından, işkembe, kelle paça ve sulu yemeklerimizle zengin bir mutfağımız ile Sinoplulara hizmet vereceğiz. Nezih bir ortamda hizmet edeceğiz" dedi.

Firma Yöneticisi Okan Çınar ise: "Sabah kahvaltı vereceğiz. Serpme kahvaltımız ve kahvaltı tabağımız da var. Öğlen ve akşam sulu yemeklerimiz ve sırık kebabımız var. 40 yataklı pansiyonumuz da yakında hizmete girecek. Sinoplulara hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duyacağız" diye konuştu. 

Bu bir 'Advertorial'dir.
Editör: Vitrin Haber