Sinop’ta uzun yıllardır esnaflık yapan Sezgin Çilingiroğlu, 2018 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Sinop Bakkallar Odası seçimleri öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kendisinin de bir bakkal işletmecisi olması sebebiyle, oda üyesi esnafların sorunlarını çok iyi bildiğini bu anlamda mevcut sorunların çözümü noktasında kısa sürede sonuca ulaşabileceklerini söyleyen Sezgin Çilingiroğlu, tüm bakkal esnafının desteğini beklediğini belirtti. Çilingiroğlu; “Üreten bir düşünce ile, eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık, sorunlarına çare aranmadık bakkal kardeşimizin kalmaması düşüncesi ile başkanlığa adaylığımızı açıklıyoruz. Bakkallar odasına ancak bir bakkalın başkan olması ile sıkıntı ve sorunlara çözümler üretecek bir yönetim anlayışı ile başkanlık görevine talibim. 

Diğer odalarla da istişare içerisinde bulunarak, bakkallarımızı bulunduğu yerden ileriye götürmeyi hedef ve ilke edinen, bizimle birlikte hareket eden tüm gönül dostlarımızla birlikte, çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında ilkeli ve dürüst bir seçim olması dileğiyle, bakalar odası yönetimine talip olduğumuzu bir kez daha belirtir, bakkallarımıza bereketli kazançlar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.