Karadeniz, önce İstanbul’da faaliyet gösteren Sazlı ve Akbaş Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nin her yıl düzenlediği geleneksel piknik etkinliğine katıldı. CHP’li Karadeniz, Sazlı ve Akbaş köylülerini bir araya getirerek yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayan derneğin Başkanı Ali Dönmez’e başarılı faaliyetleri için teşekkür etti. Karadeniz, “Büyük bir kent olan İstanbul’da, Sinopluların bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşmanın güzel örneklerini sergilediklerini görüyoruz. Bu hepimiz için güzel bir şey” dedi.

Daha sonra Gerzeliler Derneği’nin piknik etkinliğine katılan Barış Karadeniz’e burada hemşerilerinin büyük ilgisi ile karşılandı. Gerzeliler Derneği Başkanı Mustafa Civelek Sinop Milletvekili Karadeniz’e etkinliklerine katıldıkları için teşekkür ederek, Karadeniz’e Sultanbeyli Gerzeliler Derneği yazılı duvar saati hediye etti. Piknikte çocuklarla ilgilenen ve onlarla sohbet eden Karadeniz, çocukların ilgi odağı oldu.

CHP’li Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte İstanbul Dikmenliler Derneği’nin düzenlediği piknik etkinliğine de katıldı. Dernek Başkanı Bayram Baş, Karadeniz’e etkinliklerine katılımlarından ötürü teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. 

 
Editör: Vitrin Haber