CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Meclis Üyesi Osman Onur, Sinop İl Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Özgenç'ten oluşan CHP heyeti, Hakkari Çukurca’da PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu yaralanan Erfelek müezzinlerinden Bahattin Ergüner’in oğlu Eren Ergüner’i GATA’da ziyaret etti. 

CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Hakkari Çukurca’da görev yaparken terör örgütünün saldırısı sonucu yaralanan genç kardeşimiz Eren Ergüner’e acil şifalar diliyorum. Bu saldırıda 3 kardeşimizi de şehit verdik. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum.30 yıldır çektiğimiz terör belasına nice gencimizi şehit verdik.Şehit kanları ile sulanmış bu topraklarda yeni şehitlerin verilmemesinin teminatı biziz” dedi. 
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de Ergüner’e acil şifalar diledi. Karadeniz, “Son 1 yılda verdiğimiz şehit sayısı 800’ü aştı. PKK terör örgütü ile masaya oturanlar bunun hesabını verecek. Her gün gelen şehitlerimizin hesabı sorulacak” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber