Kavaklı Köyü Yeni Camisinde düzenlenen mevlid-i şerife SİAD Başkanı Rafet Orhan, SİAD Başkanvekili Mukadder Yıldırım, SİAD Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Murat Yurdagül, SİAD Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ünal'ın yanı sıra ailesi, holding çalışanları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit sonrası bir açıklama yapan SİAD Başkanı Rafet Orhan, Cevat Güleç isminin Sinoplular için bir simge olduğuna dikkat çekerek "SİAD'ımızın kurucularından üç dönem derneğimizin genel başkanlığını yapan ve hayatını Sinop ve Sinoplulara adayan kıymetli sanayici hemşehrimiz Cevat Güleç'i bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Kendisini yaptıkları ve geride bıraktığı eserlerle her zaman anacağız. Asla unutmayacağız. Hepimize örnek olan çok değerli bir insandı. Kendisinin bize miras bıraktığı değerleri ve çalışmaları SİAD olarak devam ettireceğiz. Tekrar başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun. Bir kez daha kendisini saygı rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Merhum Cevat Güleç'in oğlu Özlider Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Güleç, ailesi adına SİAD Başkanı Rafet Orhan ve mevlide katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Cevat Güleç sanayici ve iş adamı olarak başarılı iş yaşantısının yanı sıra Sinoplu sivil toplum örgütlerine verdiği destek ve çalışmalarla da birçok ilke imza atmıştı.
Editör: Vitrin Haber