TÜSİDEF Genel Başkanı Nihat Altaş, STK'lar arasında özellikle Feshane etkinlikleri ardından sıkıntılar yaşandığını belirterek, çatıdaki sorunun bir an önce tamir edilmesi gerektiğini söyledi. 

Sinoplu derneklerin temsilcileri Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. TÜSİDEF Genel Başkanı Nihat Altaş, KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin Demircan, DUDEF Başkan Vekili İbrahim Irmak Vitrinhaber Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. 

Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen STK temsilcileri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

TÜSİYAD'ın düzenlediği iftarına katılmak için ve Başkan Mustafa Özalp'a destek vermek için Sinop'ta olduklarını dile getiren İbrahim Irmak, gurbette Vitrinhaber Gazetesi'ni ilgiyle takip ettiklerini, gazetenin STK'ların sesini duyurma noktasında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söyledi. 

Bir ayağımız her zaman Sinop'ta
KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin Demircan'da, Sinop için yapılan her türlü yatırımın arkasında olduklarını belirterek; "İşadamları derneğinin programına geldik. Sinop'ta ki işadamları ve bürokrasiyle iç içe olmak istedik. Bizim bir ayağımız zaten Sinop'ta. Memleketimizi unutmuyoruz. Memleketimize yapılacak her türlü yatırımın STK'lar olarak yanındayız" dedi.   

STK'lar arasında ayrımcılık yapılmamalı
TÜSİDEF Genel Başkanı Nihat Altaş'da STK'lar arasındaki sıkıntılara dikkat çekti. Altaş; "Mustafa Özalp başkan, özellikle Feshane etkinliklerinden sonra Sinop'un çatı diye tabir ettiğimiz STK'lar arasındaki kutuplaşma ve bazı kırılganlıklardan kaynaklanan bir araya geleme problemini çözme noktasında büyük gayret gösteren bir ağabeyimiz. Dolayısıyla Sinop STK'larını bir araya getireceğine inandığımız ve bu konuda yardımcı olacağına da inandığımız bir organizasyon diye düşünüyoruz. Bu noktada bizde destek olmak için geldik. Biz çatıda sorun var diye düşünüyoruz. STK’lar arasında ayrımcılık yapmanın Sinop'a zarar verdiği konusunu bilmelerinin Sinop için daha hayırlı olacağını da düşünüyoruz" dedi.  

Editör: Vitrin Haber