Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yaz sezonun başladığı bu günlerde belediye olarak hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirdi. Sinop genelinde devam eden çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, çalışmaların tamamlanmasının ardından Sinop’un çehresinin değişeceğini ifade etti. Sinop’un en önemli projelerinden olan Sakarya Caddesi projesinin tamamlanmak üzere olduğuna işaret eden Ergül, doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların da onarılmaya başlandığını belirtti.

VATANDAŞLARIMIZ SİNOP’A SAHİP ÇIKMALI
Vatandaşların kentlerine sahip çıkması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül şunları söyledi; "Vatandaşlarımızdan kendilerini belediye başkanı gibi görmelerini, davranmalarını ve düşünmelerini istiyorum. Biliyorsunuz belediye başkanı şehrin tümünü aynı anda kontrol edemez. Vatandaşlarımızın gerektiğinde birbirini denetleyen, olumsuzlukları yansıtabilen otokontrol sistemiyle hareket etmelerini istiyorum.

Yani çöp konusunda, trafik konusunda, çevre temizliği konusunda duyarlılık gösterirlerse ilin sorunlarının büyük ölçüde çözüleceğine inanıyorum. Dolayısıyla yaşadığımız kentte herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Bu kent hepimizin. Biz burada yaşıyoruz. Doğasıyla, deniziyle, turizmiyle, tarihiyle bütünleşen bir Sinop'ta yaşamak bir ayrıcalık." 
Editör: Vitrin Haber