Boyabat Belediyesinin de katılım sağlayacağı EMİTT Fuarının bu yıl 21'incisi düzenleniyor. 80 ülkeden 5 bin kurumun katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) Dünya’nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alıyor.

EMİTT fuarına katılımın Boyabat'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Boyabat Belediyesi olarak son yıllarda şehrimizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyonda yer alıyoruz. Tarihi zenginliklerimizi, coğrafi güzelliklerimizi ve kent kültür ve yaşamımızı katıldığımız önemli fuarlarda Dünya'ya anlatıyoruz. Dünya'nın en prestijli fuarlarından birisi olan İstanbul EMİTT fuarına katılarak Boyabat'ımızı en güzel biçimde anlatmayı hedefliyoruz" dedi.

EMİTT, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında, İstanbul'da, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olup Fuarda Boyabat’ın tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, 29 Ocak 2017 Pazar günü sona erecek.

 
Editör: Vitrin Haber