Sinop Cumhuriyet Başsavcısı iken Elazığ İli’ne atanan Ömer Uysal, Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC)’ne veda ziyaretinde bulundu.

2012 Yılından buyana Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütmekte iken, HSYK’nın toplam 888 hakim ve savcının görev yerlerini değiştiren Ocak ayı Kararnamesi ile Elazığ  Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Ömer Uysal, Sinop Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Cemiyet Başkanı Hikmet Kurada ile yönetim ve üyelerden Erkan Turan ve Hamdi Gökçen ile çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, Adalet mekanizmasının önemine ve Hukukun üstünlüğüne değinerek, “Amacımız; Adalet Mülkün Temelidir söylevinden yola çıkarak, Sinop’ta da Adalet sistemini en doğru ve en hızlı bir şekilde çalıştırarak, vatandaşlarımıza seri ve adaletli bir şekilde hizmet verebilmekti. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. En büyük değer, insana verilen değerdir” dedi.

Cemiyet Başkanı Hikmet Kurada ile yönetim ve üyelerden Erkan Turan ve Hamdi Gökçen de Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal’a, Sinop’ta görev yaptığı süre içerisinde gerek basın mensuplarına ve gerekse Sinop halkına karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan ve samimi davranışlarından dolayı  teşekkür ederek, Elazığ’daki yeni görevinde de üstün başarılar dilediler. 
Editör: Vitrin Haber