Adalet ve Demokrasi Platformu Başkanı, Dikmen eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, darbe girişimi ve ardından gelen Olağan Üstü Hal ilanı ile ilgili mesaj yayımladı. 

Yüksek mesajında, O HAL ilanı ile devletin damarlarına ve hücrelerine girmiş cuntacıların temizliğinin yapılacağını söyledi. 

EVLERİMİZİ ANALARIMIZA VE BACILARIMIZABIRAKIP MEYDANLARA ÇIKACAĞIZ
Yüksek mesajında şuifadelere yer verdi; "15 Temmuz akşamı milletimizi uykusunda, bebeklerimizi beşiklerinde, polislerimizi ailelerinin yanında ve karakolda, bu vatanın gerçek evladı olan askerlerimizi, bulundukları lojman ve nöbet yerlerinde etkisiz hale getirmek isteyen Cunta... Unutmayalım ki her an 15 Temmuz darbe öncesi gibi sessiz bir hava ve meydan kollayabilir. Bir şey olmaz dememek gerek. 3 Ay O HAL ilanı bilinmelidir ki devletin damarlarına ve hücrelerine girmiş cuntacıların temizliği için alınan bir karardır. Bundan dolayı sokaklar meydan... Halkımızı tüm alanlarda olmaya devam edeceğiz. Evleri analarımıza bacılarımıza bırakıp, sokakların ve meydanların arslanları olmaya devam etmeliyiz.

Evde bekleyen anamız, bacımız, eşimiz ve beşikte uyuyan evladımız için bu akşamda sokaklarda ve meydanlardayız. İkinci hassasiyetimiz provokatörlerdir.  Nöbetlerimiz şimdiden hayırlı olsun seferberlik görev yerlerimiz sokak ve meydanlardır"
Editör: Vitrin Haber