Belirli dönemlerde vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma derneği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına; Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haşim Balcı, Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, "Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlediğimiz iftar programında Bilecik'te yaşayan Sinoplu kardeşlerimizle aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim daha nice mübarek Ramazan aylarına erişmemizi nasip etsin. Dernek Başkanımız Çetin Kaya kardeşimize davetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Biz Birlikte Bilecik'iz" ifadelerini kullandı. 

Dernek Başkanı Çetin Kaya ise, gerçekleştirilen iftar programından duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a katkıları dolayısıyla teşekkür etti. 
Editör: Vitrin Haber