İl Genel Meclis Başkanı Gündoğdu, başarılı öğrencileri konuk etti.

Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi'nden geçen yıl mezun olan ve üniversite yerleştirme sınavında başarı gösteren öğrencileri ağırladı.
Kırsal kesim ve çevre köylerden gelerek Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimlerini tamamlayıp mezun olan öğrenciler, öğretmenleri Betül Kavas, Osman Arnavut, Selçuk Işık, Okul Aile Birliği Başkanı Ceren Demiralp ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Gündoğdu ve meclis üyelerine kendilerine verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.
Öğretmen ve öğrencilerle makamında bir süre sohbet eden Gündoğdu, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin, öğrenciler için kendilerine yapılan talepleri değerlendirdiklerini ve meclis olarak öğrencilere gönülden destek ve katkı sağladıklarını söyledi.
Bu tür desteklere devam edeceklerini ifade eden Gündoğdu, "Bu destek ilimize, bölgemize başarılı ve ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza yapılmış eğitim desteğidir. Yapılan bu destek sonucunda çocuklarımızın Üniversite sınav sonuçlarında almış oldukları üstün başarıları ve yine tercihleri doğrultusundaki üniversitelere yerleşme hakkı kazanmaları bizleri çok mutlu etmiştir.  İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerini, idarecilerini ve aldıkları eğitim sonunda başarılarını ortaya koyup bizlerin ve ilimizin göğsünü kabartan çocuklarımızı tebrik ediyor, üniversite ve yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.