Sinop Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Önder’i makamında ağırlayan Belediye Başkanı Baki Ergül, Başkan Önder nezdinde tüm gençlik meclisi üyelerini başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Sinop Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında düzenledikleri sosyal yardımlaşma çalışmaları ve etkinlikleri ile vatandaşların yaşamlarına ve mutluluklarına katkı sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Baki Ergül, bundan sonraki dönemlerde de bu başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu ve Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Önder’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. 

Bu güne kadar sosyal yardımlaşma ve gençlik alanında yaptıkları çalışmalar neticesinde Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ün takdirini kazanmış olmanın kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden Sinop Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Kemal Önder, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Sinop ve gençlik için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

nder, “Kent Konseyi Gençlik Meclisi şehirde her özel güne bir proje hedefi ile 2012 yılından bu yana bir çok sosyal sorumluluk ve ab projesine öncülükte bulundu. Projelerin hedefe ulaşması ve yerelde kitlesel beğenilerin sağlanması Sinop Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül’ün de dikkatini çekti. Bu anlamda bizleri ağırlayarak takdim ettikleri bu anlamlı plaket ile onure eden Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber