Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, il genelinde devam eden çalışmaları inceledi. Özellikle İncedayı Mahallesinin tüm sokaklarında yapılan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Ergül, sokakların oldukça bozulmuş halini görünce hemen gerekli talimatları vererek hem sıcak asfalt kaplama hem de parke taş kaplama işlerinin ivedilikle bitirilmesi talimatını verdi.

Başkan Ergül, İncedayı mahallesinde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarının verdiği hasarın oldukça büyük olduğunu belirterek öncelikle kaldırımların bordürlerinin ve buna bağlı olarak asfalt ve parke çalışmalarının destek ekipler ile bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Baki Ergül daha sonra Zeytinlik, Ada mahallesi ve bugüne kadar yapılmış olan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Ergül, Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının yine hızla devam edeceğini ve söz verdiği üzere 2019 yılına kadar her sokak ve caddenin sıcak asfalt ile buluşacağının tekrar altını çizdi. Başkan Ergül, Uğur Mumcu Meydanında yapılan yeni havuz ve çevre düzenlemelerinin de sonuna geldiğini ve buranın yepyeni bir rekreasyon alanı olarak hizmet vereceğini dile getirdi.
Editör: Vitrin Haber