Kamu Şefleri Karadeniz Bölge Başkanı Mustafa Demir, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve kamuda görev yapan şefleri ziyaret etti.

Türkiye genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan şeflerin sorunlarını ve özlük haklarını gündeme taşımak, şeflerin mağduriyetini gidermek hak ettikleri konuma kavuşturmak amacıyla kurulan Kamu Şefleri Derneği, illerde kamu kurum şeflerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Çalışmalar kapsamında Sinop’a gelen Karadeniz Bölge Başkanı ve Giresun İl Başkanı Mustafa Demir, Sinop’ta tüm kamu kurumlarındaki şefleri ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve şeflerin taleplerini dinledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü , İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Valilik, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğündeki şefleri ziyaret eden Demir, son olarak Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Ziyaretinde derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Kamu Şefleri Derneği Karadeniz Bölge Başkanı Mustafa Demir Vali Köşger ile uzun süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz Selim Köşger, Demokrasinin gereği olan örgütlenmenin çok önemli olduğunu ve hak arama mücadelesinin örgütlenmeden geçtiğini belirtti. Vali Köşger, Başkan Mustafa Demir nezdinde tüm dernek çalışanlarına başarılar diledi.  

Editör: Vitrin Haber