Sanatçı Barış Manço'nun Sinop'taki hayranları, ölümünün 17. yılında Aşıklar Caddesi'nde adını taşıyan park girişindeki gitar önünde buluşarak hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Havanın yağışlı olması nedeniyle Barış Manço parkı sessizliğe bürünürken, kardeşiyle birlikte parka gelen 12 yaşındaki Taha Özay Özcan, “Hava yağışlı da olsa ben bu parkı ve Barış Manço’yu çok seviyorum. Ben doğmadan önce Barış Manço vefat etmiş. Onun çocukları, çocuklarında onu çok sevdiğini televizyonlardan izliyorum. Şu anda sanki yaşıyormuş, tanıyormuş gibiyim. Çocuklarla çok iyi bir iletişimi olduğunu gördüm. Ölümüne üzüldüm. Keşke kendisini bende görebilseydim.”

24 yaşındaki Recep Koca ise, “Barış Manço çocukluğumda hayran olduğum ve kendisini sevdiğim birisiydi. Çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyordu. Bizde onun programlarını sabırsızlıkla bekler ve seyrederdik. Güzel bir insandı. Ani ölümü bizleri o dönemde çok üzdü. Sanki yetim kalmıştık. Bizde ailece Barış Manço parkında ünlü gitarı ve nasihat gibi yazılı sözleri önünde hatıra fotoğrafı çekiyoruz.”
Editör: Vitrin Haber