Sinop Belediyesi tarafından yaz ayları başlarında başlanan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında kentin muhtelif bölgelerinde ki çalışmalarını sürdürüyor. 
Öncelikle doğalgaz ana hat ve abone bağlantılarının tamamlanarak belediyeye teslimi yapılan ana arter ve sokaklarımızın sıcak asfalt kaplamalarının tamamlanmasının ardından Kaleyazısı mahallesi, Camiikebir mahallesi ve Meydankapı mahallelerinin tüm sokakları sıcak asfalt ile buluşturuldu.

Çeşitli nedenler ile bozulan ve alt yapı çalışmalarının yapıldığı ana arter ve sokaklarımız ile turizm tesislerinin yoğun olduğu bölgelerde de sıcak asfalt çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Egül, "İlimizde yapılan doğalgaz çalışmaları ve çeşitli nedenlerden dolayı bozulmalar oluşan birçok ana arter ve sokaklarımız belediyemiz bünyesine kattığımız sıcak asfalt plentimizde üretilen asfalt ile buluşmaya devam ediyor. Yaz ayları başlarında başladığımız çalışmalar ile bugün Kaleyazısı mahallesi, Meydankapı mahallesi ve Camikebir mahallesinin tüm yolları sıcak asfalt ile yapılarak tamamlandı. Bunun yanında yine Gelincik mahallesi ve Ada mahallesinde de muhtelif bölgeler ve aciliyet arz eden turizm tesisleri yolları da ivedilikle imkanlar doğrultusunda yapılmaya devam ediliyor. Bizler söz verdiğimiz gibi bu yıl içerisinde yaz sonunda kadar ulaşabildiğimiz her noktada ve 3 yıllık süreç içinde de tüm Sinop’ta asfaltlanmamış hiçbir yol bırakmayacağız. Yine bugün Korucuk köyü içinde yer alan ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı muhtelif yollarında sıcak asfalt kaplama işini devam ettiriyoruz" dedi. 
Editör: Vitrin Haber