İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada vatandaşların huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

İl Merkezi ve ilçelerde huzur ve güvenliği bozacak hiçbir olaya müsaade edilmediğinin aktarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak gerek İl Merkezimizde gerekse İlçelerimizde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği, can ve mal emniyetini sağlanması noktasında çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir. 

Bu kapsamda 28 Kasım 2016 günü Gerze İlçemizde bir vatandaşımıza ait ikametin zorlandığı ihbarı değerlendiren ekiplerimiz tarafından olayın şüphelisi iki bayan şahıs yakalanmıştır. 

Şüpheli şahıslar yakalandıktan sonra ekiplerimiz tarafından İlçe genelinde kapsamlı olarak yürütülen çalışmalar neticesinde; Şüpheli şahısların başka bir ikametin kapısını zorladıkları ve ikametten çıkarken görüldükleri tespit edilmiş,  şüpheli şahıslar Savcı talimatı ile gözaltına alınmışlardır. Şüpheli şahıslar Savcılık sorgusunun ardından çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

 
Editör: Vitrin Haber