Genel Merkezi Ankara da bulunan ve 2013 yılı Haziran ayında kurulan “Türkiye Kamu Şefleri Derneği” (KAŞDER) Sinop İl Başkanlığı görevine Sinop Sağlık Müdürlüğü Basın Birimi Sorumlusu Kenan Aral getirildi.

KAŞDER’in çalışma prensipleri ve amaçları hakkında bilgiler veren Türkiye Kamu Şefleri Derneği Sinop İl Başkanı Kenan Aral, amaçlarının Türkiye genelinde Kamu Kurum ve Kuruluşları, Belediye ve Üniversitelerde görev yapan yaklaşık 35 bin civarındaki “ŞEF” statüsünde görevli personelin mali, sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesi, şefler arasında birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma içerisinde siyasi ve ideolojik söylem yapmadan her türlü fikir, yorum, görüş ve önerilerde bulunulması olduğunu söyledi. 

En kısa zamanda Sinop’ta görev yapan tüm Şefleri ziyaret edeceğini ve KAŞDER çalışmaları hakkında bilgilendirme yapacağını ifade eden Kenan Aral; “Tüm İllerimizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 17-19 Ekim 2014 tarihlerinde Antalya’da Genel Kurul ve istişare toplantısı yapacağız. Bu toplantımıza Sinop’ta görev yapan tüm Şef arkadaşlarımızın katılabileceklerini belirtmek isterim. İlerleyen günlerde kamu kurumlarındaki şef arkadaşlarımızı ziyaret edecek ve çalışmalarımız hakkında onlara bilgiler vereceğiz. Günden güne büyümeye devam eden Türkiye Kamu Şefleri Derneği’miz yapacağımız çalışmalarla Sinop’ta da hak ettiği yükselişi yaşayacaktır” dedi.

Editör: Vitrin Haber