Sinop Garnizon Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Temel Çetinkaya, Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC)’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette; Albay Çetinkaya ile Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Hikmet Kurada ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Hüseyin Demirci ve Erkan Turan arasında çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuldu ve sıcak bir sohbet atmosferi yaşandı. 
Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Hüseyin Demirci ve Erkan Turan toplumun doğru yönde bilgilendirilebilmesi açısından Basın’ın önemine dikkat çekerek, bu nedenle basın mensuplarının hizmet içi eğitimlerle gerek kültürel yönden  ve gerek mesleki yönden bilgilerinin daha da geliştirilmesinin gerektiğini söyleyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

Sinop Garnizon Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Temel Çetinkaya da kamuoyunun doğru yönde aydınlatılması açısından Basın’ın önemli olduğunu belirterek, sorumluluk bilinci içerisinde ve seviyeli olarak yapılacak her eleştirinin yol ve yön gösterici olacağını söyledi ve basın mensuplarına başarı dileklerinde bulundu. 

Editör: Vitrin Haber