Tüm Türkiye’deki bayilik ağında Sinop’un nüfusu, iş gücü ve potansiyeli ile çok önemli olduğuna dikkat çeken AKSA Elektrik yetkilileri, Türkiye’nin en büyük enerji şirketinin parçası olmak isteyen yeni bayilerle güçlerine güç katacaklarının altını çizdi.

Türkiye genelinde 81 ilde 100’ü aşkın bayi ile enerji sektöründe hizmet veren AKSA Elektrik, Sinop’taki bayilik ağını genişletmek için çalışmalarını hızlandırdı. Aksa Elektrik ailesine katılmak amacıyla bayilik başvuru yapmak ve yeni kazançlar elde etmek isteyenlere kapılarını açan Aksa Elektrik, mevcut ve potansiyel müşterilere daha kaliteli hizmet sunmak isteyen iş ortaklarını; büyümeyi hedefleyen, müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş nitelikli yeni girişimciler arasından seçecek.
Aksa Elektrik yetkilileri, Sinop’un Türkiye’deki bayilik ağı için kilit noktada ve stratejik öneme sahip olduğunu belirtirken, başvurusu kabul edilen bayilerin AKSA’nın uzman kadrosu tarafından eğitim alacağı ve bayi destek programından yararlanacağının da bilgisini verdi. Bayilik başvurusu yapmak isteyen girişimciler, detaylı bilgiye 444 4 610 numaralı çağrı merkezinden veya [email protected] e-posta adresiyle iletişime geçerek ulaşabilir.

 
Editör: Vitrin Haber